Viessmann

Viessmann staat bekend om innovatieve en hoogwaardige modeltreinaccessoires. Sinds de oprichting in 1988 heeft Viessmann zijn missie "Vorsprung durch Innovation" waargemaakt, wat een innovatieve voorsprong beschrijft. Het bedrijf heeft talloze octrooien en een uitgebreid productportfolio om zijn innovatieve capaciteiten te tonen.

De langzame arm beweging van de Viessmann seinpalen is legendarisch. De speciale aandrijving die expliciet voor dit kenmerk is ontwikkeld, evenals het hoge niveau van detail en de robuustheid van de seinen, zijn kenmerkend voor de hoge normen die Viessmann stelt voor zijn eigen producten.

Viessmann levert ingenieuze technologie tegen betaalbare prijzen. Het brede productaanbod omvat modelspooraccessoires voor schalen H0, TT, N, Z en, sinds 2011, schaal 0, die een sterke groei doormaakt. De focus ligt op fijne lampen, prototypische seinen, gedetailleerde bovenleidingsystemen, elektronica, accessoires en de bekende e-Motion-serie "Animated World".

E-Motion activeert uw modeltreinlay-outs en diorama's. Ook ver buiten de rails zullen geanimeerde figuren en functionele modellen uit verschillende onderwerpen de aandacht van de toeschouwer trekken.

Met de meermaals bekroonde digitale commandobesturing Commander en zijn opvolger Commander 2, evenals het brede scala aan digitale technologieën, heeft Viessmann een plaats veroverd in de topklasse van elektronische en digitale technologieaanbieders. Door hoogwaardige technologie aan te bieden tegen betaalbare prijzen, staat Viessmann ook in deze sector voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Met de overname van het merk kibri in 2010 heeft Viessmann zijn productportfolio uitgebreid met geselecteerde producten van dit traditionele merk en is nu in staat om zijn spoorwegmodel- en dioramabouwklanten een hoogwaardig en uitgebreid assortiment accessoires aan te bieden. De integratie van het kibri-merk opent volledig nieuwe mogelijkheden met betrekking tot de bloeiende functionele modelbouw. Het Viessmann-knowhow en de technologieën evenals de kibri®-modellen en -mallen sluiten uitstekend op elkaar aan. Bovendien markeert het kibri-merk de intrede van Viessmann op de markt voor railgebonden voertuigen.

Hier ligt de focus op aangedreven en volledig uitgeruste speciale voertuigen (bouw en onderhoud).

In 2014 heeft ook het merk Vollmer een nieuw thuis gevonden onder het dak van Viessmann.

Met zijn toekomstgerichte merkbeleid is Viessmann zeer goed gepositioneerd voor elke uitdaging die op zijn pad komt.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon